Ontspanningsmassage

Nu even een moment helemaal voor uzelf!

In een warme en sfeervolle behandelruimte ligt u toegedekt onder een deken op de massagetafel. Op de achtergond hoort u zachte muziek en droomt u weg tijdens een weldadige lichaamsmassage.

Elke massage die ik geef is uniek, want ieder mens is uniek. Daarom is de massage die ik u geef nooit hetzelfde en helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes op dat moment. 

De massage heeft een positieve uitwerking heeft op zowel lichaam als geest. Het helpt o.a. spanningen te verminderen, verhoogt uw weerstand, spieren worden soepeler, de doorbloeding beter en geeft energie en "meer ruimte in uw hoofd".

Als u voor het eerst komt noteer ik eerst uw persoonsgegevens en stel u een aantal medische vragen, zodat ik daar tijdens de massage rekening mee kan houden. Ook bespreken we natuurlijk wat uw wensen en verwachtingen zijn.

U kunt kiezen voor:

  • Een massage op maat, is een combinatie van technieken uit de klassieke massage, de intuitieve massage, de zweedse massage, sportmassage,  en shiatsu. U ligt toedekt op de massage tafel en er wordt gebruik gemaakt van een pure olie om mee te masseren.
  • Holistic pulsing, is een techniek, waarbij uw lichaam in een constante, ritmische beweging wordt gebracht door het lichaam te schudden, te wiegen en lichtjes te strekken. Het is een zachte massage, geschikt voor iedereen, ik noem het altijd een magische ervaring. U ligt gekleed op de massagetafel, bij deze massage word geen olie gebruikt. 
  • Indiase hoofdmassage is een massage van uw hoofd, nek en schouders. Deze massage ontvangt u gekleed, zittend op een comfortabele stoel en is een fijne en intense massage om te ondergaan. Deze massage duurt 30 minuten.
  • Stoelmassage is een massage die u ontvangt terwijl u in een speciaal daarvoor bestemde stoel zit. In deze stoel zit u in een heel ontspannen houding met kleding aan. U ontvangt een aangepaste massage naar behoefte bv. een ontspannende massage of juist een massage die energie geeft. Ook word hierbij de triggerppoint massage toegepast oftewel het masseren van spierknopen die spierpijn veroorzaken.  

 

De prijzen van een lichaamsmassage zijn:

  • Lichaamsmassage 30 minuten €35
  • Lichaamsmassage 60 minuten €45
  • Lichaamsmassage 90 minuten €70
  • Stoelmassage        15 minuten €15