Massage
Voetzorg
Voetenmassage
Tea Tree olie
Cadeaubon kaarsmassage

Ontspanningsmassage

Nu even een moment helemaal voor uzelf! In een warme en sfeervolle behandelruimte, toegedekt op een behandeltafel zal ik u onderbegeleiding van zachte muziek weg laten dromen tijdens een weldadige lichaamsmassage.

Een goede massage heeft wel wat meer om het lijf als u misschien denkt, het heeft een een positieve uitwerking op zowel lichaam als geest. Het helpt o.a. spanningen te verminderen, verhoogt uw weerstand, spieren worden soepeler en de doorbloeding beter en geeft energie en "meer ruimte in uw hoofd".

Elke massage is uniek, want ieder mens is uniek. Daarom is de massage die ik u geef nooit hetzelfde en helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes op dat moment. Een massage duurt 30, 60 of 90 minuten, bij het maken van de massage afspraak geeft u aan hoelang u gemasseerd wilt worden. U kunt kiezen voor een totale lichaamsmassage of  voor een rug-schoudermassage ofwel in combinatie met een benenmassage of arm-hand massage. Maar ook een voeten, buik, gezicht of hoofd massage behoort tot de mogelijkheden. U ontvangt een professionele massage, er komt op geen enkele manier erotiek aan te pas.

Als u voor het eerst komt noteer ik eerst uw persoonsgegevens en stel u een aantal medische vragen, zodat ik daar tijdens de massage rekening mee kan houden. Ook bespreken we natuurlijk wat uw wensen en verwachtingen zijn.

U kunt kiezen voor:

  • Een massage op maat is een combinatie van technieken uit de klassieke massage, de intuitieve massage, de zweedse massage en de sportmassage. U ligt toedekt op de massage tafel en er word gebruik gemaakt van een pure olie om mee te masseren.
  • Holistic pulsing, is een techniek waarbij uw lichaam in een constante, ritmische beweging word gebracht door het lichaam te schudden, te wiegen en lichtjes te strekken. Het is een zachte massage, geschikt voor iedereen, ik noem het altijd een magische ervaring. U ligt gekleed op de massagetafel, bij deze massage word geen olie gebruikt. Tenzij u deze massage wil integreren in de massage op maat.
  • Indiase hoofdmassage is een massage van uw hoofd, nek en schouders. Deze massage ontvangt u gekleed, zittend op een stoel en is een fijne en intense massage om te ondergaan. Deze massage duurt 30 minuten.

 

De prijzen van een lichaamsmassage zijn:

  • Lichaamsmassage 30 minuten €35
  • Lichaamsmassage 60 minuten €45
  • Lichaamsmassage 90 minuten €70

Afspraak maken?