Massage
Voetzorg
Voetenmassage
Tea Tree olie
Cadeaubon kaarsmassage

Pedicurebehandeling

Wat kunt u verwachten als u een afspraak heeft gemaakt en u komt voor het eerst naar mijn praktijk voor een pedicurebehandeling?

  • We beginnen met een anamnese gesprek waarbij ik u vragens stel met betrekking tot uw persoonsgegevens en ik stel u een aantal medische vragen, zodat ik daar ekeneing meek na houden tijdens mijn behandeling.
  • Eerst worden de voeten gedesinfecteerd emt een verzorgende gel. Dan worden de voeten van topt tot teen bekeken en vertel u mijn bevindingen en hoe ik de voeten ga behandelen. De nagels worden geknipt en schoongemaakt en de nagelriemen verzorgd. Met een frees worden de nagels glad gemaakt en indien nodig dunner gefreesdĀ  zoals bij bijvoorbeeld schimmelnagels.
  • Daarna worden likdoorns, eelt, ingegroeide nagels of kloven behandeld en afgewerkt met het frees apparaat zodat de behandelde gebieden glad en zacht aanvoelen.
  • Als u het leuk vindt kunnen de nagels worden gelakt. Dat kan met uw eigen nagellak, maar u kunt ook een nagellak kopen in mijn praktijk. Tot slot masseer ik uw voeten in met een goede verzorgende voetcreme.
  • Tijdens de behandeling kan ik u alle nodige adviezen geven over o.a. schoenen, nagels knippen, schimmelnagels, verzorging etc. of kan ik u schriftelijk advies meegeven.
  • Ook kunt u terecht voor deelbehandelingen. Dat zijn behandelingen waarbij bv. alleen een likdoorn, ingroeiende nagel(s) of kloven worden behandeld, en u dus geen complete pedicurebehandeling wenst.

De medisch pedicure is een specialist!

Even een stukje uitleg over het begrip medisch pedicure: een medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Ik ben in het bezit van de aantekeningen diabetische- en reumatische voet, en heb daarnaast uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken. Ik kan u op die manier meer behandelmogelijkheden bieden op het gebied van complexere voet en nagel problemen.

Afspraak maken?