Massage
Voetzorg
Voetenmassage
Tea Tree olie
Cadeaubon kaarsmassage

Wrattenbehandeling

Penetrating Jet Freezing met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral voor op de handen en onder de voetzool, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Ondanks dat het veelal om onschuldige verschijnselen gaat, kunnen ze zeer hinderlijk en ontsierend zijn.

De nieuwste technologie om deze aandoeningen effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Dat kan tot op de millimeter nauwkeurig zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Bij de reguliere behandeling (vloeibare stikstof) wordt de omliggende, gezonde huid vaak beschadigd. Dat maakt de behandeling pijnlijk en kan blaren en wonden veroorzaken. Met de Cryopen is het mogelijk wratten tot op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Vrijwel pijnloos, geen beschadiging van gezonde huid, dus geen nazorg. De penetratie van de vrieskracht is ca. 1 millimeter per 5 seconden.

Een behandeling met de revolutionair nieuwe CryoPen is in grote lijnen gelijk aan bevriezing met vloeibare stikstof. De CryoPen biedt echter een aantal essentiële voordelen ten opzichte van de op de markt reeds langer bestaande technieken.

Alle voordelen van een behandeling met de CryoPen op een rij:

  • Vrijwel pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel!)
  • Slechts 1 behandeling nodig voor direct resultaat.
  • Directe behandeling is mogelijk
  • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden.
  • Er is zelden sprake van littekenvorming.
  • Korte behandelmethode van slechts 20 tot 30 seconden
Cryopen

Afspraak maken?